Alcohol versturen

We leveren uw zendingen met alcoholische dranken, wijn en bier correct af bij de ontvanger. En we controleren of de ontvanger 18 jaar of ouder is.

Alcohol versturen

Alcohol versturen

Alcohol versturen met een leeftijdscheck

Wij gaan voorzichtig om met uw alcoholica. En we doen een leeftijdscheck aan de deur. Conform de Nederlandse regels.

Als winkelier voert u een leeftijdscheck uit bij de verkoop van alcohol. Want wie alcohol koopt, moet 18+ zijn. Wij als vervoerder zijn ook verplicht om een leeftijdscontrole te doen bij aflevering. Onze bezorger doet deze check voor u bij het afleveren van het pakket. Zo weet u zeker dat u zich aan de regels houdt. Want ook wie de alcohol ontvangt, moet 18+ zijn.

De voordelen van alcohol versturen met JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw zending alcoholhoudende dranken eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw breekbare zending. Via ons bezorgnetwerk met koerierskwaliteit leveren wij uw pakket persoonlijk af.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

We verzekeren uw zending gratis tot € 450,- (max. € 4.500,- per gebeurtenis).

Veelgestelde vragen

Meer informatie over alcohol versturen

JBM is uw partner voor het versturen van alcohol. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Wij halen uw zending wijn, bier en andere alcoholische dranken bij u op en bezorgen hem de volgende dag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland.

U volgt de zending via onze webshop. De ontvanger krijgt een e-mail met track & tracecode om de zending te kunnen volgen.

Het lage tarief van alcohol bezorgen hangt af van het gewicht, de maten en het aantal colli waaruit de zending bestaat. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen kunnen onze tarieven nog gunstiger zijn.

Ja, we halen uw zending ook bij u op.

U meldt eenvoudig uw zending aan in onze webshop, waarna wij deze bij u ophalen. Nog geen account? Dan vraagt u het hier aan.

De zending dient u voor 12:00 uur te hebben aangemeld en klaargezet (afwijkende tijden in overleg met onze planning).

We doen bij afleveren een leeftijdscheck die voldoet aan de Nederlandse regelgeving

Maximaal 25 kilogram per collo, maximaal 50 kilogram per zending.

We leveren de volgende werkdag af. Of uiterlijk een werkdag later. Altijd tussen 08:00 en 17:00 uur.

Wij leveren alleen aan particuliere ontvangers op het aangegeven adres. Dus niet bij de buren of onbeheerd in de garage. Ook niet als u ons uitdrukkelijk toestemming geeft.

Eventuele service-failures worden binnen dezelfde dienst opgelost.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

We rekenen uw zending af op het werkelijk gewicht of het gewicht behorend bij de gordelomvang en langste lengte.

Maximaal gewicht per collo is 25 kilogram.

Maximale gordelomvang is 350 centimeter en de langste lengte is 275 centimeter.

De gordelomvang berekent u als volgt: 1xLengte + 2xBreedte + 2xHoogte

Jazeker. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?