richtlijnen pharma logistics jbm

Alles over e-fulfilment

JBM kan het gehele e-fulfilment-proces van jouw webshop regelen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? En wat zijn de voorwaarden? We beantwoorden de meest gestelde vragen.

E-fulfilment is de logistieke kant van de webshop. Een kant die webshophouders vaak uitbesteden aan een gespecialiseerde logistieke partij, zoals JBM. E-fulfilment is het volledig afhandelen van alle goederenstromen. Het verzamelen van de verkochte producten, het keurig verpakken en het meegeven aan de pakketdienst. Kort samengevat: Pick and Pack. En JBM doet dit graag voor jou.

Vraag hier direct een offerte aan

Wij, van JBM, tillen uw e-fulfilment naar een hoger niveau. Wij pakken uw pakketten met liefde in. Precies zoals u het wilt. En ondertussen heeft u er geen omkijken naar. Want wij zorgen ervoor dat het e-fulfilment-proces tot in de puntjes geregeld wordt. Met alleen maar tevreden klanten als gevolg.

Direct een offerte aanvragen?

Om hoeveel pakketjes het gaat maakt voor JBM niet uit. Wij zijn er voor kleine en grote webshops.

Ja, JBM verwerkt ook de retouren van uw webshop. Als er retourzendingen binnenkomen dan controleren wij deze op de retourvoorwaarden die we in overleg hebben opgesteld. En registreren we welke en hoeveel producten er retour zijn gestuurd. Deze informatie verwerken we in het systeem zodat de voorraad van jouw webshop weer up to date is.

U kunt hier direct een offerte aanvragen.

Bel JBM of stuur ons e-mail voor de mogelijkheden en de prijzen voor het uitbesteden van uw e-fulfilment-proces. Omdat iedere webshop anders is stellen we samen een plan op om inzicht te krijgen in uw wensen. U kunt hier direct een offerte aanvragen.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch en per e-mail.

(0800) 2255526
sales@jbm.nl