ophalen pakketdienst Duitsland

Alles over pakketdiensten

JBM biedt verschillende pakketdiensten aan. Maar wat betekent dit? En wat zijn de kosten? Op deze pagina beantwoorden we alle vragen over pakketdiensten

[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Wat is het verschil tussen een pakketdienst en koeriersdienst?”]

De pakketdienst van JBM zorgt ervoor dat uw pakket de volgende werkdag bij de ontvanger wordt afgeleverd. En de koeriersdienst van JBM bezorgt uw zending vandaag nog. Het grote verschil tussen de twee diensten is dus de levertijd van de zendingen.

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Welke pakketdiensten biedt JBM aan?”]

JBM biedt verschillende pakketdiensten aan. We leggen in het kort uit wat het elke pakketdienst inhoudt:

  • Economy service: Onze bezorger haalt uw pakket op en bezorgt het de volgende dag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland.
  • GPS post: Met GPS post levert onze bezorger uw brieven en brievenbuspakketten de volgende werkdag vóór 17:00 uur af. Zonder dat een handtekening nodig is.
  • Mail aangetekend: Met Mail aangetekend verzendt u uw aangetekende post via uw eigen vertrouwde bezorger. Onze bezorger haalt uw zending op en bezorgt het de volgende werkdag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland. Is de ontvanger niet thuis? Dan is een 2e afleverpoging op afspraak bij de prijs inbegrepen.

Wilt u weten welke pakketdienst het beste past bij uw zending? Mail onze planning gerust voor advies.

Direct een offerte ontvangen?

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Haalt een pakketdienst mijn pakketten ook op?”]

Niet iedere pakketdienst doet dit. JBM wel! U meldt eenvoudig uw pakketten aan in onze webshop, waarna wij deze bij u ophalen. Nog geen account? Vraagt het eenvoudig hier aan.

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Hoe snel levert een pakketdienst?”]

Een bezorger van JBM haalt uw pakketten op en levert ze de volgende werkdag vóór 17.00 af. Ook op zaterdag. In overleg kunnen we ook vóór 12.:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Met de Track and Trace code die u van ons ontvangt volgt u eenvoudig uw zending. En ziet u direct de verzendstatus.

Direct een offerte ontvangen?

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Wat kost een pakketdienst?”]

JBM bezorgt uw pakketten al vanaf €4,10 per stuk. De tarieven hangen af van het aantal pakketten dat u jaarlijks verzendt. En het gewicht en de omvang van de pakketten. Ook afleveren in Nederland of internationaal speelt een rol. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Bij regelmatig terugkerende verzendingen kunnen we speciale prijzen rekenen.

Direct een offerte ontvangen?

Onderstaande tarieven geven u vast een idee:

Brievenbuspakketje:  €4,10
Pakketten van 0-10 kg: €7,20
Pakketten van 10-30 kg: €13,00

Bij economyzendingen binnen Nederland en België houden wij rekening met de verhouding gewicht/volume die een zending inneemt in de voertuigen. Bekijk hier de tarieventabel en de verdere toelichting.

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Hoe moet mijn pakket verpakt zijn?”]

JBM heeft een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking van uw pakketten moet voldoen. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw pakketten om, maar verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw pakket heel de bestemming bereikt.

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Hoe groot mag mijn zending zijn?”]

De maximale afmeting van een zending bij onze pakketdienst wordt berekend doormiddel van de gordelomvang. De maximale gordelomvang is 6 meter. Waarbij de langste zijde niet langer mag zijn dan 3 meter. Klik hier voor meer informatie over de gordelomvang. Het maximale toegestane gewicht per collo is 30 kg.

Hier vindt u meer informatie over de maximale afmetingen van een zending.

[/accordion_item][/accordion]
[accordion opened=”false” style=””][accordion_item title=”Is mijn pakket verzekerd bij een pakketdienst?”]

Bij JBM is uw pakket wel verzekerd. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid en op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

[/accordion_item][/accordion]

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch en per e-mail.

(0800) 2255526
sales@jbm.nl