Alles over pakketdiensten

JBM biedt verschillende pakketdiensten aan. Maar wat betekent dit? En wat zijn de kosten? Op deze pagina beantwoorden we alle vragen over pakketdiensten.

De pakketdienst van JBM zorgt ervoor dat uw pakket de volgende werkdag bij de ontvanger wordt afgeleverd. En de koeriersdienst van JBM bezorgt uw zending vandaag nog. Het grote verschil tussen de twee diensten is dus de levertijd van de zendingen.

JBM biedt verschillende pakketdiensten aan. We leggen in het kort uit wat het elke pakketdienst inhoudt:

  • Economy service: Onze bezorger haalt uw pakket op en bezorgt het de volgende dag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland.
  • GPS post: Met GPS post levert onze bezorger uw brieven en brievenbuspakketten de volgende werkdag vóór 17:00 uur af. Zonder dat een handtekening nodig is.
  • Mail aangetekend: Met Mail aangetekend verzendt u uw aangetekende post via uw eigen vertrouwde bezorger. Onze bezorger haalt uw zending op en bezorgt het de volgende werkdag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland. Is de ontvanger niet thuis? Dan is een 2e afleverpoging op afspraak bij de prijs inbegrepen.

Wilt u weten welke pakketdienst het beste past bij uw zending? Mail onze planning gerust voor advies.

Niet iedere pakketdienst doet dit. JBM wel! U meldt eenvoudig uw pakketten aan in onze webshop, waarna wij deze bij u ophalen. Nog geen account? Vraagt het eenvoudig hier aan.

Een bezorger van JBM haalt uw pakketten op en levert ze de volgende werkdag vóór 17.00 af. Ook op zaterdag. In overleg kunnen we ook vóór 12.:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Met de Track and Trace code die u van ons ontvangt volgt u eenvoudig uw zending. En ziet u direct de verzendstatus.

JBM bezorgt uw pakketten al vanaf €4,10 per stuk. De tarieven hangen af van het aantal pakketten dat u jaarlijks verzendt. En het gewicht en de omvang van de pakketten. Ook afleveren in Nederland of internationaal speelt een rol. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Bij regelmatig terugkerende verzendingen kunnen we speciale prijzen rekenen.

JBM heeft een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking van uw pakketten moet voldoen. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw pakketten om, maar verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw pakket heel de bestemming bereikt.

De maximale afmeting van een zending bij onze pakketdienst wordt berekend doormiddel van de gordelomvang. De maximale gordelomvang is 6 meter. Waarbij de langste zijde niet langer mag zijn dan 3 meter. Klik hier voor meer informatie over de gordelomvang. Het maximale toegestane gewicht per collo is 30 kg.

Hier vindt u meer informatie over de maximale afmetingen van een zending.

Bij JBM is uw pakket wel verzekerd. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid en op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Staat uw vraag er niet bij?

Neem dan contact met ons op. Dat kan telefonisch en per e-mail.

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?