Bandenopslag

Wilt u uw voorraad zomer- en winterbanden opslaan in een beveiligde verwarmde loods? JBM heeft een bandenopslag in Zoeterwoude bij Leiden. En een in het Drentse Meppel. De banden stapelen we horizontaal op in de loods.

bandenopslag

Bandenopslag

Sla uw zomer- en winterbanden veilig op

In de loodsen van JBM in Zoeterwoude en Meppel kunt u uw voorraad zomer- en winterbanden overdekt en beveiligd opslaan. De banden slaan wij horizontaal gestapeld op en kunnen wij binnen 3 werkdagen ophalen en weer bezorgen als u ze nodig heeft. Zelf brengen en ophalen is uiteraard ook een mogelijkheid.

In onze loodsen slaan wij alleen banden voor personenauto’s en normale bestelauto’s op tot 20 inch. Het opslaan van grotere banden is mogelijk in overleg. Alle banden die u opslaat moeten voorzien zijn van een sticker met uw NAW-gegevens en het kenteken.

De voordelen van bandenopslag bij JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Altijd zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw banden. Onze loods is verwarmd en beveiligd met alarm en camera’s.

Track and trace voor uw zending

Halen en brengen

Wij slaan uw banden op in onze loods. We halen uw banden op en bezorgen ze weer als u ze nodig heeft.

Gratis verzekerd bij JBM

Verzekerd

Uw banden zijn tijdens het vervoer verzekerd.

Veelgestelde vragen

Meer weten over bandenopslag

JBM is uw partner voor bandenopslag. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Bij JBM betaalt u een vast tarief per bandenset, inclusief 2x per jaar halen en brengen. Dus u zit niet vast aan langlopende verplichtingen. Het aangeboden tarief is inclusief 2x ophalen, 1 jaar opslag, en 2x bezorgen van uw banden.

Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid.

  • Alleen banden voor personenauto’s en normale bestelauto’s op tot 20 inch. Het opslaan van grotere banden is mogelijk in overleg.
  • Maximaal 4 banden met velg per auto
  • Alle banden moeten zijn voorzien van een sticker met uw NAW-gegevens en het kenteken.
  • De banden worden binnen 3 werkdagen na afroep bij uw vestiging opgehaald en/of gebracht. U kunt de banden ook zelf brengen en/of ophalen.
  • Afhalen en bezorgen gebeurt, indien mogelijk, in 1 handeling en uitsluitend in de regio groot Meppel en Leiden.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?