Medicijnen transport

Direct contact? Bel, mail of vraag om een offerte op maat

40 jaar ervaring

24/7 beschikbaar

Gecertificeerd

Op zoek naar medisch transport?

Het vervoer van medicijnen en geneesmiddelen is in betrouwbare handen bij JBM Koeriers. Al sinds 1977 ontzorgen wij onze klanten met snelle en veilige logistieke diensten. Dit doen we via ons uitgebreid netwerk in Nederland en België. Als geen ander weten wij hoe kwetsbaar en kostbaar medicijnenvervoer is. Onze chauffeurs zijn speciaal opgeleid om uw medicijnen veilig en betrouwbaar naar de gewenste bestemming te bezorgen.

Goede afspraken

JBM is uw partner voor medicijnenvervoer in Nederland en België. We maken goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. En u heeft altijd online inzicht in uw transport. Inclusief de actuele temperatuur van de wagen.

Wij gaan graag met u in gesprek

Bel of mail ons gerust met al uw vragen. Wij staan open voor een gesprek, voor welk doeleinde dan ook. Voor elke situatie geven wij advies op maat.

Koerier voor medicijnen

We kunnen medicijnen snel voor u leveren. Zodra u belt vertrekt onze koerier naar het afhaaladres en levert de zending aansluitend direct af.

WAT WIJ BIEDEN

express-koerier

Online aanmelden

U meldt uw medische bestelling eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status en temperaturen van uw zendingen.

zorgvuldig

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw zending.

track-and-trace

Track & Trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

verzekerd

Gratis verzekerd

We verzekeren uw zending gratis tot 450 euro.

tarief-koerier-pakketdiensten

Wat zijn de kosten voor medicijnen transport?

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen. Wij bieden speciale tarieven voor regelmatig terugkerende bestemmingen.

  • Géén verborgen kosten
  • Alle tarieven exclusief BTW, ophaalbijdrage en brandstoftoeslag
werkwijze

Wij werken volgens de richtlijnen

Wij werken geheel volgens de GDP-richtlijnen (GDP-compliant). Hiernaast zijn wij ISO gecertificeerd. Ook onze transportmiddelen voldoen aan de eisen die wettelijk worden gesteld. Wij bieden u aansluiting op ons geconditioneerd netwerk, waarbij we dagelijks in geheel Nederland en België ophalen voor levering diezelfde dag aan diverse laboratoria. Vanzelfsprekend behoort het gelijktijdig uitleveren van monstermateriaal (flessen, kratten, emmers etc) ook tot de mogelijkheden.

temperatuur

Temperatuur gecontroleerd transport

Het transport van de medicijnen gaat bij JBM Koeriers geheel temperatuur gecontroleerd. De voertuigen beschikken over een speciaal ingericht koelsysteem, waardoor de kwaliteit van de pharma-producten wordt gewaarborgd. De temperatuur in de voertuigen ligt tussen de 2-8 graden Celsius. Wij houden via een speciale logger gedurende het transport het temperatuurverloop bij. Dit rapport leveren we op verzoek elektronisch aan.

voorwaarden-transport

Wat zijn de voorwaarden?

Per opdracht zijn meerdere ophaal- en afleveradressen mogelijk. Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat de gewenste dienst ‘medicijnen transport’ is. Vraag aan onze planning wat de aanvullende voorwaarden zijn.

Offerte aanvragen

Zet de volgende stap en vraag een offerte op maat aan. Of meld direct uw medische zending aan via onze webshop.

Liever eerst even bellen? 088 112 0000

Snel en netjes afgeleverd
met JBM Koeriers

Uw voordeel

✓ Transparante tarieven
✓ Géén verplichte automatische incasso
✓ Géén minimum bedrag
✓ Snelle service

Landelijke dekking

Dankzij ons landelijke netwerk zijn we snel ter plaatse. We halen op en bezorgen in heel Nederland en eventueel daarbuiten. Wij behandelen spoedzendingen tot maar liefst 750 kilogram.