E-Fulfilment

Opslaan, inpakken en bezorgen door één vaste partner.

Opslag

balk

Zonder opzegtermijn huurt u heel flexibel opslag voor uw webshopvoorraad. Wij bewaren uw voorraad droog, warm, beveiligd en verzekerd.

Pick&Pack

balk

Bestellingen pakken we zorgvuldig in. Precies zoals u het wenst. Bijvoorbeeld met uw eigen verpakkingsmateriaal. Met uw pakbon. In vloeipapier. Met een persoonlijk briefje. En noem maar op.

Verzending

balk

Met onze eigen pakketdienst bent u verzekerd van een goede, betrouwbare en snelle bezorging. Maar u kunt natuurlijk ook verzenden met uw eigen vervoerder.

DAAROM KIEST U VOOR E-FULFILMENT VAN JBM

express-koerier

Webshopkoppelingen

Wij hebben koppelingen beschikbaar voor alle grote e-commerce platformen. Zo verzendt u geautomatiseerd uw bestellingen.

zorgvuldig

Geen beperkingen

Het maakt ons niet uit hoeveel pakketjes u dagelijks verstuurt. Wij zijn er voor grote en kleine bedrijven en organisaties.

track-and-trace

Gemak

We nemen u alles uit handen. Van opslag en order picken, tot inpakken en verzenden.

verzekerd

Aanvullende diensten

Wij kunnen ook:
✓ Afrekenen
✓ Bijzondere leveringen
✓ Hands-on services (bijv. monteren)
✓ Verpakkingen leveren
✓ Retouren verwerken

Offerte E-Fulfilment aanvragen

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan voor uw E-fulfilment.

Hoe groot of klein uw webshop ook is, hoe groot of klein uw wensen ook zijn, wij bieden u een scherp tarief.

Liever bellen of mailen?

Snel en netjes afgeleverd
door JBM Koeriers

E-fulfilment center

In Zoeterwoude, Meppel en enkele andere plekken in Nederland hebben wij E-fulfilment centers. Vanuit deze plekken verzenden wij de pakketten van onze klanten, voornamelijk webshops, aan particulieren en bedrijven in Nederland, België, Duitsland en de rest van de wereld.

Pakketbezorger met hoge service

Wij werken nauw samen met pakketbezorger Packs. Zo kunnen wij de beste service en een hoge aflevergraad bieden. Uw klanten krijgen hun bestelde pakketten bijna op een presenteerblaadje. Wat voor een fijne ervaring zorgt die afstraalt op uw webshop of bedrijf. Uiteraard kunnen uw klanten hun pakket volgen via track and trace.

Uw E-fulfilment naar een hoger niveau

Wij tillen uw E-fulfilment naar een hoger niveau. Wij pakken uw pakketten met liefde in. Precies zoals u het wilt. En ondertussen heeft u er geen omkijken naar. Want wij zorgen ervoor dat de E-fulfilment tot in de puntjes geregeld wordt. Met alleen maar tevreden klanten als gevolg.

Zet nu de eerste stap naar het uitbesteden van uw fulfilment → → →