Eindejaarsattenties

Laat uw eindejaarsattenties thuis bij uw medewerkers en werkrelaties thuis bezorgen

pakket ophalen

Thuisbezorgd

Geen kerstborrel dit jaar? Wij bezorgen uw kerstpakketten graag bij uw medewerkers thuis. En uw eindejaarsgeschenken voor werkrelaties? Ook die leveren we keurig bij ze thuis af. Zo wordt het voor iedereen een fijne decembermaand.

Speciale aanbieding

Natuurlijk wilt u ook dit jaar uw medewerkers en werkrelaties een attentie sturen. Zeker dit jaar! Maar waar u een jaar geleden de kerstpakketten persoonlijk af kon geven, is het nu misschien beter om het uit te besteden. Daarom hebben wij een speciale aanbieding voor u. Vanaf €7,55 per eindejaarsattentie leveren wij uw pakket full service bij uw medewerkers en werkrelaties thuis af.

voorwaarden-transport

Vraag een offerte aan

De prijs van de bezorging hangt van een aantal factoren af. Zoals het aantal eindejaarsgeschenken, de grootte, maar ook uw persoonlijke wensen. We maken dan ook graag een offerte op maat voor u. Uiteraard helemaal vrijblijvend.

DE VOORWAARDEN

Om de bezorging van uw eindejaarsattenties zo efficient mogelijk te laten verlopen én om u de beste prijs te kunnen bieden, hebben we een aantal voorwaarden opgesteld. In overleg is het natuurlijk mogelijk om hiervan af te wijken.

Bezorging in Nederland

Gewicht is maximaal 10 kg per pakket

U meldt uw zending eenvoudig online aan

U levert de pakketten bij ons aan. (in overleg kunnen we ze ook bij u ophalen)

De AVC (Algemene Voorwaarden Goederenvervoer) geldt voor het vervoer van de eindejaarsatttenties

Uiterlijk op 16 november aanleveren voor bezorging rond Sinterklaas (in overleg kunt u ook later aanleveren)

Uiterlijk op 4 december aanleveren voor bezorging rond de kerst (in overleg kunt u ook later aanleveren)

Offerte aanvragen

Vraag een offerte op maat aan voor het bezorgen van uw eindejaarsattenties. Vul onderstaand formulier in en we zullen contact met u opnemen.

Liever eerst even bellen? 08002255526