GPS Post

JBM is uw Koerier in Nederland. We zijn uw partner voor onder andere GPS-Post.

GPS post

GPS post

Alternatief voor aangetekend verzenden

Met GPS Post leveren wij uw brieven en brievenbuspakketten aantoonbaar af, zonder dat een handtekening nodig is. Handig alternatief voor aangetekend verzenden, omdat de ontvanger niet thuis hoeft te zijn. De bezorger heeft een gps bij zich die de bezorging registreert.

JBM is uw koeriersdienst en pakketservice. Het maakt niet uit of u eenmalig een zending verstuurt, of op regelmatige basis. We bieden u altijd een scherp tarief, een vakkundige aanpak en de beste service.

De voordelen van GPS post

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw GPS Post eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

GPS coördinaten

De GPS-scanner slaat zowel de aflevertijd als de exacte afleverlocatie op basis van GPS-coördinaten op.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig de zending.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

Uw zending verzekeren wij standaard gratis tot €450,-. Met een maximum van €4.500,- per gebeurtenis.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over GPS post

JBM is uw partner voor het versturen van aangetekende brieven en pakketten. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Onze koerier haalt uw GPS-post op en levert hem de volgende werkdag vóór 17:00 uur af. In sommige gevallen kan het een werkdag langer duren. Het aflevertijdstip en de GPS-coördinaten vindt u terug in de webshop.

Voor GPS-post geldt een tarief per stuk. Uiteraard kunt u bij grote aantallen een aantrekkelijke korting krijgen. Bel of mail ons voor de prijzen en beschikbaarheid. GPS-post is altijd voordeliger dan aangetekend verzenden.

U dient uw te versturen brief of brievenbuspakket voor 12:00 uur te hebben aangemeld en klaargezet (afwijkende tijden in overleg met onze planning).

De zending moet door de brievenbus passen (maximaal 3,2 x 26,5 x 38 centimeter).

Het gewicht mag maximaal 2 kilogram bedragen.

Bezorging alleen in Nederland en niet op de waddeneilanden.

Tracking via onze Webshop. Zo weet u altijd wie uw pakketzending heeft ontvangen.

Eventuele service-failures worden binnen dezelfde dienst opgelost.

Aflevering geschiedt de volgende werkdag of uiterlijk een werkdag later, tussen 08:00 en 17:00 uur.

Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat u de dienst “GPS Post” wilt.

Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Jazeker. Elke zending verzekeren we standaard tot € 450,00 op basis van aansprakelijkheid op basis van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze waarde verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen