Internationale koeriersdienst

Binnen Europa en naar de Verenigde Staten bezorgen onze internationale koeriers uw zending de volgende dag

40 jaar ervaring

Wereldwijd

Morgen in huis

Internationale koeriersdienst?

JBM Koeriers biedt voor pakketjes naar het buitenland haar internationale koeriersservice aan. Al meer dan 40 jaar brengen onze internationale koeriers zorgvuldig uw pakketjes naar het juiste adres. Dit doen onze koeriers snel en tegen een scherp tarief. Benieuwd naar uw offerte op maat?

De volgende werkdag in huis

Binnen Europa en naar de Verenigde Staten bezorgen onze internationale koeriers uw zending de volgende dag. En spoedgevallen? Door ons uitgebreid netwerk kunnen spoedpakketjes de volgende ochtend al in het buitenland geleverd worden. Denk aan landen als België, Duitsland of Frankrijk. Maar ook Italië, Spanje, Portugal, Oostenrijk, Scandinavië en Oost-Europa.

Internationaal koerier van JBM

Bij JBM Koeriers maakt het niet uit of uw zending eenmalig of regelmatig is. We maken vooraf goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. Onze koeriers verzenden uw pakketjes wereldwijd tegen transparante tarieven, zonder minimumbedrag. En geen verplichte automatische incasso. Bel of mail ons en wij gaan direct voor u aan de slag.

De reis van uw internationale pakket begint hier

1

Vul ons formulier in

2

Ontvang direct een prijs

3

Wij halen uw pakket snel op

4

En leveren het pakket direct af

express-koerier

Hoe snel bezorgen jullie?

Onze internationale koerier bezorgd uw zending de volgende werkdag in Europa en de Verenigde Staten. En bij spoedpakkertjes zelfs vóór 08:30 uur. Wij bezorgen zo snel mogelijk in de andere delen van de wereld. Stuur een e-mail naar onze planning en vraag naar de levertijden.

tarief-koerier-pakketdiensten

Wat kost een internationaal koerier?

Het tarief voor internationaal koerier hangt af van de snelheid en de afleverplek. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost en hoe snel we de zending kunnen afleveren. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk. Geen gedoe met automatische incasso, want u betaalt de factuur zelf binnen 14 dagen.

pakket ophalen

Halen jullie ook op?

Ja, we halen uw internationale zending ook bij u op. U meldt eenvoudig uw zending aan in onze webshop, waarna wij deze bij u ophalen. Nog geen account? Dan vraagt u het hier aan.

douane

Regelen jullie ook de douanepapieren?

Als u dit wenst, regelen wij zonder extra kosten een routine in- en uitklaring bij de douane. Zo nemen wij u het hele traject uit handen.

voorwaarden-transport

Wat zijn de voorwaarden?

  • De zending dient u voor 12:00 uur te hebben aangemeld en klaargezet (afwijkende tijden in overleg met onze planning)
  • Maximaal 25 kilogram per collo, maximaal 50 kilogram per zending
  • Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat de gewenste dienst “Internationaal” is
inpakken

Hoe pak ik het in?

Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

afmetingen

Wat zijn de maximale afmetingen en gewichten?

We rekenen uw zending af op het werkelijk gewicht of het volumegewicht, afgerond op een hele kilogram. Het hoogste gewicht is daarbij het betalend gewicht.

Het volumegewicht berekent u als volgt: (Hoogte in cm X Breedte in cm X Lengte in cm) /6000

Maximaal gewicht per collo is 30 kg.

De maximale gordelomvang is 6 meter, waarbij de langste zijde niet meer is dan 3 meter.

De gordelomvang berekent u als volgt: 1xLengte + 2xBreedte + 2xHoogte

jbm-pakket-online-aanmelden

Online aanmelden

U meldt uw internationale zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status van uw zendingen.

zorgvuldig

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw internationale zending. Uw kwetsbare pakketten sorteren we handmatig.

track-and-trace

Track & Trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

verzekerd

Gratis verzekerd

We verzekeren uw internationale zending gratis op basis van aansprakelijkheid. Kijk in onze voorwaarden voor meer informatie.

Offerte aanvragen voor uw internationale verzending

Zet nu de volgende stap. Vraag een offerte op maat aan door het formulier hieronder in te vullen. Of meld direct uw pakket aan via onze webshop.