ISO certificaat JBM

JBM Koeriers ISO9001 en 14001 gecertificeerd

Eind juni kregen we bij JBM Koeriers hoog bezoek. Een onafhankelijke deskundige kwam beoordelen of we voldoen aan de normen die ISO stelt aan Kwaliteit en Milieu. Deze keer hadden we het zo goed voor elkaar dat we geslaagd zijn zonder opmerkingen of aantekeningen.

Read more
blog-jbm-juli

Passen en meten

We willen voor ieder pakket een eerlijke prijs rekenen. Maar dat is lastig, want ieder pakket heeft een andere omvang en een ander gewicht. Het is dus lastig om hier een prijs aan te hangen. De oplossing heet “gordelomvang”.  Deze gordelomvang houdt rekening met 3 parameters en stelt ons in de gelegenheid om u altijd een eerlijk tarief te bieden.

Read more
good-cheap-fast

Logistiek is meer dan van A naar B

Bij logistiek komt veel meer kijken dan simpelweg iets van A naar B brengen. Soms worden al die taken bij elkaar zo veel dat u niet meer de kwaliteit, prijs of snelle service kunt leveren die u zou willen. Door hulp in te schakelen is er meer ruimte om uit te dragen wat u echt belangrijk vindt.

Read more
CO2-heffing-voor-bedrijven

CO2-heffing voor bedrijven

De CO2-heffing voor bedrijven komt eraan. Deze heffing moet de CO2-uitstoot doen dalen. Verder is er op dit moment (maart 2019) nog weinig bekend over de exacte invulling van deze maatregel.

Read more
Wij-bezorgen-schoolfruit

Wij bezorgen schoolfruit

De pakketbezorgers van JBM bezorgen schoolfruit op scholen in de provincie Zuid-Holland. Dit is soms best een uitdaging. Want dozen met fruit zijn anders dan reguliere pakketten. Ze zijn kwetsbaar, beperkt houdbaar en geen product is hetzelfde.

Read more
4-8-procent-jbm

Onze tarieven voor 2019

Per 1 januari verhogen we onze tarieven met 4,8%. Hiermee volgen we het advies van het NEA. Dit advies baseren ze op hun jaarlijkse onderzoek naar de kostenontwikkeling voor het wegvervoer. Komend jaar stijgen de prijzen door onder andere hogere CAO- en brandstofkosten.

Read more
feestdagen

Kerstvakantie 2018

Tijdens de feestdagen aan het eind van het jaar kan onze pakketdienstverlening afwijken. Hieronder vindt u het overzicht.

Read more