Valentijnsdag JBM

Bezorging op Valentijnsdag

Valentijnsdag viel dit jaar op een maandag. En dat bleek voor de traditionele postbezorging een uitdaging. Want op maandag bezorgen ze liever niet. Wij doen dit wel! Samen met onze partner Packs bezorgen we standaard op alle dagen van de week. Dus ook op maandag.

Helemaal vol

We zaten al vroeg helemaal vol. Er kon geen pakketje meer bij. Veel pakketten kregen we gelukkig al eerder aangeleverd. De laatste pakketten en de versproducten sorteerden we op de zondag voor Valentijnsdag. Om vervolgens op maandagochtend vroeg te beginnen met uitleveren. 

Een feest voor bezorger én ontvanger

Het leukst is het natuurlijk als een ontvanger echt niks verwachtte. Dat maakt het bezorgen tot een feestje, voor zowel de bezorger als de ontvanger. Vooral versproducten, zoals bloemen deden het dit jaar erg goed. En die konden we samen met Packs in het hele land op tijd bezorgen.

Bloemen en versproducten

Bloemen en versproducten kregen we op zondag aangeleverd. Zodat we ze ‘s avonds konden sorteren en de volgende ochtend direct konden uitleveren. Omdat we in het weekend dezelfde doorlooptijd aanhouden als doordeweeks, kwamen deze verrassingen maximaal vers bij de ontvanger aan.

Wilt u ook iemand verrassen met een mooi pakket? Voor de logistiek rekent u op JBM.

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk!

LinkedIn
Email
WhatsApp

Meer nieuws

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?