Een vaste fulfilmentpartner

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het Middelbaar Beroepsonderwijs. Via ons bestelportaal besteld de afdeling facilitair producten zoals pennen, notitieboekjes, gevelbordjes en stickers. Wij pakken de bestellingen in en bezorgen het pakket bij de adviseurs. In een kort interview vroegen wij Kevin, facilitair coördinator bij SBB, naar de samenwerking.

Over SBB

Als enige bedrijf in Nederland verzorgt SBB stages voor het MBO en erkennen ze de bedrijven als geschikte stageplek. U kent vast de rode bordjes wel die op de balie van de tandarts staan. De stickers die u ziet op de etalages in de winkelstraat. Of het gevelbordje dat bij bedrijven aan de muur hangt.

Van aanbesteding tot vaste klant

SBB is werkzaam door heel Nederland. Stickers, pennen, notitieboekjes en bordjes moeten dan ook door heel het land bezorgd worden. Omdat SBB dit niet allemaal zelf kan doen, hebben zij verschillende koeriersdiensten benaderd om een offerte te maken voor hun fulfilmentdienst. JBM Koeriers kwam als beste uit de bus. Inmiddels zijn we al een aantal jaar de vaste fulfilmentpartner van SBB.

Zelf bestellingen plaatsen

Via ons bestelportaal plaatst de afdeling facilitair van SBB de bestellingen. Nadat de bestelling is geplaatst leveren wij binnen 48 uur de producten op het juiste adres af. Wij beheren de voorraad, pakken de producten netjes in en we bezorgen de pakketten. Via het bestelportaal kan SBB zien waar de bestelling is en wanneer het wordt geleverd.

Een fijne samenwerking

De samenwerking met SBB verloopt soepel. Wij houden de voorraad bij en bezorgen de producten snel en goed op de juiste locatie. Daarnaast werken we met korte lijnen en denken we graag mee.

“De samenwerking verloopt heel goed. JBM Koeriers is goed bereikbaar. En ze denken altijd mee met vraagstukken over post versturen of grote leveringen in het land.”

De toekomst

Wij hopen dat we nog geruime tijd het fulfilment van SBB mogen verzorgen. In een tijd dat digitalisering de overhand neemt zien we dat dit wel veranderd. In het begin van de samenwerking verzorgde wij ook de uitlevering van mappen en ander papierwerk. Maar nu documenten veelal digitaal zijn, is dit niet meer het geval. Hoe SBB de toekomst ziet? Dat ligt eraan in hoeverre digitalisering het wint van fysieke balie- en gevelbordjes. Maar tot die tijd hopen ze nog een hele fijne samenwerking met ons te hebben. En dat hopen wij ook!

Ook uw fulfilment uitbesteden?

Wilt u uw fulfilment net als SBB uitbesteden aan een vaste partner? Die uw bestellingen ook inpakt? En alles netjes aflevert? Neem contact met ons op, dan maken wij een offerte op maat.

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk!

LinkedIn
Email
WhatsApp

Meer nieuws

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?