Bij logistiek komt veel meer kijken dan simpelweg iets van A naar B brengen. Soms worden al die taken bij elkaar zo veel dat u niet meer de kwaliteit, prijs of snelle service kunt leveren die u zou willen. Door hulp in te schakelen is er meer ruimte om uit te dragen wat u echt belangrijk vindt.

Iedereen komt in zijn of haar vak wel eens mensen tegen die wat verder afstaan van wat we zelf doen. Het standaardprocedé is dan dat we doen alsof we goed luisteren om daarna de ander te overtuigen dat onze visie de enige juiste is. Dit is ook van toepassing als u kijkt naar de drie pijlers: good, cheap en fast.

Vinden van een balans

Hoewel ze alle drie discussieerbaar zijn, want welk kwaliteitsniveau is good, onder welk bedrag spreken we van cheap en wat vinden we fast? Draaien we toch aan deze drie knoppen om de vervoersvraag de gewenste invulling te geven. Er lijkt geen speld tussen te krijgen. Tot zover onze waarheid.

Net zoals wij proberen om er een zo’n goed mogelijke balans in te vinden, probeert vrijwel iedere onderneming dat. De balans hierin vinden kan erg lastig zijn waardoor andere taken er soms onder lijden. Om die stress zoveel mogelijk te verminderen helpen wij u door u zoveel mogelijk uit handen te nemen.

Logistiek-is-meer-dan-van-a-naar-b

 

Wij denken met u mee

Zo kunt u de logistiek door ons uit handen laten nemen. U kunt bijvoorbeeld pallets bij ons opslaan. We halen de pallets bij u op wanneer dit uitkomt, deze slaan we dan op in een beveiligde en verwarmde loods. Wanneer u de spullen weer nodig hebt kunnen we de pallets de volgende dag weer bij u afleveren. En we kunnen ze ook op een andere locatie afleveren.

Heeft u een webshop?

Verder doen we ook webshop fulfilment. Uw producten staan dan veilig bij ons. Zodra u (geautomatiseerd of niet) een bestelling naar ons doorstuurt, verzamelen we de producten, pakken ze in en versturen alles keurig op tijd. Precies op de manier hoe u het graag wilt. Dankzij deze diensten nemen we veel werk uit handen en kan u zich focussen op het vinden van de best mogelijke balans.

Briljante oplossing?

Binnenkort breekt de vakantietijd aan, altijd een goed moment voor bezinning en nieuwe inzichten. Misschien blijkt dit wel het 1 million dollar insight om zo de klanten in alle drie de punten blij te maken. Ik hou het nieuws in de gaten en misschien zie ik u dit najaar wel terug in de krantenkoppen met een briljante oplossing. In de tussentijd blijf ik goed naar de mensen om mij heen luisteren en probeer ik niet weer iedereen van mijn visie te overtuigen.