Wij van JBM zijn trots op onze pakketdienst. Zelfs in de Coronaperiode hebben we in samenwerking met Packs uw pakketten op tijd kunnen leveren.

Samenwerking met Packs

Voor onze pakketdienst werken we samen met Packs. Packs werkt samen met een groot netwerk van kleine vervoerders zodat we in ieder hoekje van het land snel kunnen leveren. Zo zorgen we ervoor dat pakketten de volgende werkdag bij de ontvanger worden afgeleverd. Zelfs in de Coronatijd toen de vertragingen bij de grote pakketdiensten flink opliepen, wisten wij samen met Packs de pakketten wel op tijd bij de klant af te leveren.

Zeker zijn van je levering

Met de pakketdienst van JBM ben je zeker van een stipte levering. Ook als het gaat om het bezorgen van versproducten en alcohol. Onze bezorger haalt uw pakket bij u op. Ook op zaterdag leveren wij uw pakket de volgende werkdag af. In overleg kunnen we uw zending zelfs vóór 12:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Vers Bezorging

Versproducten zoals vers vlees, verse kaas, verse sappen, verse groente of bloemen verzenden? Onze Economy Versbezorging levert uw versproducten binnen Nederland snel en tegen een scherp tarief af. En geen zorgen als het pakket niet bezorgd kan worden. Dan gaat hij snel terug naar de verzender om zo eventueel bederf te voorkomen.

Alcohol verzenden

Wilt u alcoholische dranken verzenden? Zoals wijn en bier? Wij gaan voorzichtig om met uw alcoholica. Onze bezorger doet een leeftijdscheck voor u bij het afleveren van het pakket. Zo weet u zeker dat u zich aan de regels houdt.

Mail of bel ons voor meer informatie over onze pakketdienst, versbezorging of alcohol zending. We denken graag mee!