Tulpen.nl JBM

Terug-naar-kantoor-tulpen

JBM bezorgt veel versproducten. Fruit bij de kinderen op scholen, maar ook bloemen bij de consumenten thuis. Voor Tulpen.nl bezorgt JBM dagelijks grote hoeveelheden brievenbuspakketten met daarin steeds 12 tulpen. 12 tulpen die elke keer weer vers bij de consument arriveren.

Webshop

Tulpen.nl is van origine een tulpenkweker. Ze hebben hun activiteiten uitgebreid met een webshop voor consumenten. Via deze webshop bieden ze iedereen de mogelijkheid om snel een vers bosje tulpen te bestellen. En naar een vriend of vriendin op te laten sturen. Logistiek vraagt dit om een andere manier van werken, dan wanneer de tulpen naar de veiling of direct per vrachtwagen naar de eindklant gaan.

Logistiek partner

JBM is hiervoor de logistiek partner van Tulpen.nl. Dagelijks halen de koeriers de bloemen op en bezorgen zij ze bij de blije klanten. JBM doet dit op maat, dus bij ieder soort zending adviseert JBM de beste verzendmethode. Via het pakketsysteem, per koerier of op pallets.

Echt vers

De tulpen blijven zonder water vers omdat ze goed verpakt worden. Met vloeipapier, zodat het echt een cadeautje is. Binnen 24 uur nadat de bloemen geoogst zijn, bezorgt JBM ze bij de klant. De tulp is een heel sterke bloem, die lang overleeft zonder water. Dus een dagje onderweg zijn is geen probleem voor een vers geoogste tulp. En omdat Wij Tulpen.nl adviseerden om ze als brievenbuspakket te verzenden, hoeft de ontvanger er niet voor thuis te blijven. 99% van de brievenbustulpen bezorgen we binnen 24 uur.

Coronaperiode

Tulpen.nl richt zich op de consumentenmarkt en biedt op zijn website boeketten aan die ze als cadeau versturen. Tijdens de coronaperiode werkten veel mensen thuis. Werknemers vonden het dan leuk om een bosje tulpen op te sturen. En zo binding te houden met de werknemers. In plaats van 1 bosje tulpen dat via de webshop werd besteld, ging het nu om grotere bestellingen. Maar dan wel naar heel veel verschillende adressen.

De volgende dag bezorgd

De aanvragen rezen de pan uit en de tulpen in brievenbuspakketjes gingen inmiddels met meerdere pallets per dag richting duizenden consumenten in het hele land. JBM zorgde ervoor dat ze allemaal de volgende dag bezorgd werden. En de tulpen dus vers aankwamen.

Tulpen.nl JBM

Terug naar kantoor

Inmiddels gaan steeds meer kantoren weer open. En ontstaat er iets nieuws. De ‘terug-naar-kantoor-tulpen’. Want hoe leuk is het als er een bosje tulpen op je bureau staat, als je na maanden (of soms zelfs bijna 2 jaar) weer terugkomt op je vertrouwde werkplek? 

Verzenden met water in de emmer

De terug-naar-kantoor-tulpen verstuurt tulpen.nl niet als brievenbuspakketje, maar als groot pakket. Het gaat vaak om tientallen bossen tulpen per adres. Deze bossen staan in een emmer en de emmer zit in een doos. In de emmer staat een piepklein laagje water, zodat de tulpen nog verser aankomen. Omdat JBM weet wat er in de doos zit, gaat de bezorger er voorzichtig mee om en zit het water er bij afleveren nog steeds keurig in.

Voordeliger Pallettarief

Bij grote kantoren bezorgen we soms wel 500 bossen tulpen per keer. Dit doen we met pallets tegelijk. Het voordeel hiervan is dat dit goedkoper is (pallettarief) en dat JBM vaak sneller kan bezorgen. De tulpen worden dan ’s morgens geknipt, ingepakt en opgehaald. Dezelfde middag nog worden de tulpen bij de bedrijven afgeleverd. Verser krijg je ze zelfs in de bloemenwinkel niet.

Wilt u ook versproducten versturen? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Tulpen.nl JBM

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk!

LinkedIn
Email
WhatsApp

Meer nieuws

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?