Wij-bezorgen-schoolfruit

Wij bezorgen schoolfruit

De pakketbezorgers van JBM bezorgen schoolfruit op scholen in de provincie Zuid-Holland. Dit is soms best een uitdaging. Want dozen met fruit zijn anders dan reguliere pakketten. Ze zijn kwetsbaar, beperkt houdbaar en geen product is hetzelfde.

Schoolfruit van hoge kwaliteit

De bezorger controleert het schoolfruit altijd voordat hij het op school aflevert. Want een slecht stuk fruit betekent een verdrietige leerling. En dat willen we hoe dan ook voorkomen. Daarom vervangt de chauffeur nog voordat hij de dozen overhandigt de eventueel beschadigde vruchten. Zo is iedereen blij met zijn appel of peer.

Schoolfruit-bezorgen

Gratis fruit en groente

Het fruit dat wij op de basisscholen afleveren kost de leerlingen niks. Het wordt betaald door de Europese Unie. Zo willen ze gezond eten stimuleren. Om extra bewustzijn te creëren bij de leerlingen, gaan 20 weken gratis schoolfruit altijd samen met een spannend lespakket over gezonde voeding.

5.500 scholen deden al mee

Nederland neemt in schooljaar 2018/2019 voor het tiende jaar deel aan de Europese schoolfruitregeling. Meer dan de helft van alle basisscholen heeft al minstens één keer meegedaan. In totaal zijn dit zo’n 5.500 scholen.

3 soorten fruit per school

Deelnemende scholen krijgen 20 weken lang 3 soorten fruit geleverd. Deze komen van 4 verschillende leveranciers. Als pakketbezorger werken we samen met Freshweb, Boer Erik, Den Daas en Haanex. Per auto vervoeren we maximaal 9 variabelen. Die we allemaal op de juiste school afleveren.

Keurig netjes

Onze chauffeurs bezorgen het schoolfruit op scholen. Zij zijn het gezicht van het schoolfruit. En dus zien ze er keurig netjes uit. We bezorgen geen pakketjes, maar heerlijk fruit. Kwetsbaar fruit. En niet voor het geld, maar voor een gezondere volgende generatie. Daar doen we het voor!

Wat is uw logistieke uitdaging voor ons? We komen er graag eens over praten. Bel of mail ons voor een afspraak.

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk!

LinkedIn
Email
WhatsApp

Meer nieuws

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?