Over ons

Waar het allemaal begon

In 1977 startte JBM Koeriers vol enthousiasme met haar passie: pakketjes zo snel en goed mogelijk verzenden en de beste service bieden aan haar klanten. In de beginjaren lag onze focus vooral nationaal, maar al snel leverden wij ook internationaal pakketjes af. Inmiddels is JBM Koeriers uitgegroeid tot een grote speler in de markt. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Ook in het Noorden en Oosten van het land.

Sinds een aantal jaar is JBM Koeriers onderdeel van Quantum Leap bedrijvengroep. Quantum Leap levert via haar merken gespecialiseerde logistieke diensten.

U blij, wij blij. We zetten vol in op service. En daarom zijn we voor spoedgevallen 24/7 bereikbaar en beschikbaar. Niet u bezorgd, maar uw zending!

Quantum Leap bedrijvengroep

Circuit Sneltransport is gespecialiseerd in spoed, overnight, specialistische distributie, warehousing en weblogistiek.

Holland Parts Distribution is gespecialiseerd in innight distributie binnen de BeNeLux.

JBM is gespecialiseerd in spoed, overnight, innight, geconditioneerd, ADR, warehousing en weblogistiek.

Packs is gespecialiseerd in overnight-dienstverlening.

track

Wat kunt u verwachten?

Beschikbaarheid: JBM Koeriers is 24/7 bereikbaar en beschikbaar voor spoedopdrachten.

Integriteit: Wij leveren uw zending zoals bedoeld. Dat betekent onbeschadigd en op het juiste adres. Maar ook met een audit-trial van de temperatuur bij geconditioneerde zendingen.

Vertrouwelijkheid: Wij gaan vertrouwelijk om met de gegevens die wij van u en uw relaties hebben. Onze medewerkers hebben daarvoor een geheimhoudingsverklaring ondertekend.

pakket ophalen

Onze samenwerkingen

JBM Koeriers werkt samen met verschillende koeriersbedrijven in de Benelux met een gezamenlijke vloot van meer dan 600 voertuigen. Dit stelt ons in staat u op alle vlakken van dienst te zijn. Voor bijvoorbeeld een rit van Maastricht naar Groningen worden lokale collega’s ingeschakeld, indien ú dat wenst.

Door samenwerking op internationale bestemmingen, kunnen we u ook hier de beste oplossing bieden.

last-mile-2

Het wagenpark

Het wagenpark van JBM Koeriers bestaat uit verschillende wagentypen: bestelwagens, bestelbussen en bakwagens voorzien van laadlift. Speciaal voor onze medische- en laboratoriumklanten beschikken we over een België- en Nederland dekkend netwerk van geconditioneerde voertuigen.

voorwaarden-transport

Kwaliteit

JBM Koeriers is gecertificeerd voor ISO9001 en ISO14001. Verder conformeert zij zich aan de Code voor Informatiebeveiliging en maatschappelijk verantwoord ondernemen. JBM Koeriers heeft een third party verklaring voor GDP (Good Distribution Practices)

afmetingen

Automatisering

Binnen JBM Koeriers speelt automatisering een grote rol. Zo zijn al onze voertuigen uitgerust met Boardcomputers, GPS, Routenavigatie en draadloze datacommunicatie. Alle voertuigen zijn voor de planning zichtbaar op de landkaart, zodat op elk moment de status en de positie van de voertuigen bekend is.

JBM Koeriers heeft een eigen IT-ontwikkelafdeling. Deze houdt zich onder meer bezig met het maken van koppelingen met de IT-systemen van onze klanten.

Meer weten?

Wil je meer weten over wie wij zijn en wat wij doen? Wij zijn via de telefoon en de mail bereikbaar voor al uw vragen.