Palletopslag

In onze palletopslag kunt u voor korte of langere tijd uw goederen opslaan. Al onze loodsen zijn verwarmd en beveiligd met alarm en camera’s.

JBM palletopslag

Palletopslag

Sla uw goederen overdekt en beveiligd op

JBM heeft diverse opslagplaatsen voor pallets in Meppel en Zoeterwoude. Zodra u uw pallets bij ons heeft aangemeld halen wij ze op. Daarna slaan we ze op in onze verwarmde en beveiligde loods.

Op het moment dat u uw goederen weer nodig heeft kunnen we de pallets de volgende dag weer bij u afleveren. We kunnen ze ook op een andere locatie in Nederland afleveren. Zelf brengen en ophalen is uiteraard ook een optie.

De voordelen van palletopslag bij JBM

online aanmelden JBM

Flexibel

U huurt flexibele palletruimte in onze loods. Indien gewenst halen we de pallets op en bezorgen ze weer waar en wanneer u ze nodig heeft.

Zorgvuldig met uw zending

Altijd zorgvuldig

JBM gaat ongelooflijk voorzichtig om met uw goederen. Hiernaast is onze loods verwarmd en beveiligd.

Track and trace voor uw zending

Voorraadbeheer en fulfilment

Naast de opslag kunnen wij ook uw voorraad beheren en zendingen samenstellen die we naar uw afnemers versturen.

Gratis verzekerd bij JBM

Uitstekende service

U zit niet vast aan een contract en er is ook geen opzegtermijn verbonden aan de opslag van uw pallets. U kunt uitmuntende service van ons verwachten.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over palletopslag

JBM is uw partner voor palletopslag. We geven u graag wat meer informatie over deze service die wij aanbieden. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Bij ons betaalt u alléén voor de daadwerkelijk in beslag genomen ruimte. U betaalt een vast tarief per pallet. Dus u zit niet vast aan langlopende verplichtingen. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid.

  • U dient zelf voor de verzekering van de opgeslagen goederen te zorgen.
  • Maximaal gewicht per pallet is 500 kilogram.
  • Prijzen zijn gebaseerd op de volgende afmetingen: Europallet formaat 120 x 80 x 150 centimeter (l x b x h) inclusief de pallet.
  • Goederen die onder de ADR regeling vallen kunnen we niet in opslag nemen.
  • Vraag onze salesafdeling naar de overige voorwaarden.

U moet zelf de verzekering verzorgen van uw opgeslagen goederen.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?