LFR

LostFoundReturned.nl

Uw bagage of andere eigendommen kwijtgeraakt op vliegveld Schiphol?
LostFoundReturned.nl bezorgt het bij u terug, thuis of op het werk, waar ook ter wereld!

Hoe werkt het?

 

Als u bezittingen bent kwijtgeraakt op Amsterdam Airport Schiphol, neemt u kontakt opnemen met de Lost&Found afdeling van de luchthaven.

Daar worden alle gevonden voorwerpen van de luchthaven en de meeste vliegtuigmaatschappijen bewaard.

 

Op basis van de kenmerken die u opgeeft gaat de afdeling Lost&Found voor u op zoek.

 

 

Bent u niet in de gelegenheid uw bezittingen zelf op te halen?
U vult op www.lostfoundreturned.nl uw gegevens en de unieke   code in die u per email ontvangen heeft om uw eigendommen

af te laten halen.

Tot slot rekent u  het vervoer af  met iDeal, Creditcard, PayPal

of SofortBanking.

Wij bezorgen het bij u terug, thuis of op het werk, waar ook ter wereld!

 

 

Sjef Hendrikx, manager Marketing&Sales bij JBM Koeriers, waar LostFoundReturned.nl één van de merken is, over de dienstverlening:

“We kregen de kans van SDBV, die de Lost&Found afdeling voor Amsterdam Airport Schiphol beheert, en hebben hem met twee handen aangepakt. Niet alleen is het hartstikke leuk zo’n traject op te zetten voor de reizigers van één van de grootste luchthavens ter wereld, het geeft vanuit onze bedrijven ook een springplank naar de consumentenmarkt.”

Vorig jaar zijn we in stilte van start gegaan met deze dienstverlening. Zo konden we kleine schoonheidsfoutjes nog even snel oplossen.”

Anne-Marie van Eijnden, contractmanager bij SDBV: “We waren op zoek naar een partij die vanuit het belang van de klant denkt. In dit project zien we die klantgerichtheid vooral terug in de heldere opbouw van de website en de kwaliteit van hun klantenservice.” “Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat de reizigers geen gebruik van deze service hoeven te maken, maar mocht het nodig zijn….”

 

Over SDBV

Als onderdeel van de VEBEGO Airport Services draagt SDBV voor haar opdrachtgever Amsterdam Airport Schiphol de dagelijkse zorg voor onder andere de karrenregulatie, beveiliging, ticket lezen, baggagekluizen, baggagedepot en de gevonden voorwerpen.

 

Over Amsterdam Airport Schiphol

Met bijna 60 miljoen reizigers per jaar is Schiphol Airport één van de grootste luchthavens van de wereld. Schiphol Airport telt jaarlijks enkele tienduizenden artikelen die als gevonden voorwerpen worden aangemerkt. Een groot aantal van die artikelen zijn koffers.

 

Over JBM Koeriers

Binnen de Quantum Leap bedrijven worden vanuit JBM Koeriers de bijzondere opdrachten uitgevoerd. De groep heeft ruim 100 medewerkers die met elkaar goed zijn voor een omzet van bijna 30 mln.