Verzekeren

Met onze pakketdienst zorgen we ervoor dat uw pakket vandaag wordt opgehaald en de volgende werkdag bij de ontvanger wordt afgeleverd. Wij bieden fantastische service tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw pakketten al vanaf €4,16 per stuk. De prijzen hangen af van het aantal pakketten dat u jaarlijks verzendt. We maken dan ook graag een offerte op maat.

Verzekering
Verzekering

Omdat u vaak kwetsbare en kostbare zendingen heeft, is er meer van belang dan alleen snelheid. Onze professionele chauffeurs dragen er zorg voor dat uw zendingen met de uiterste voorzichtigheid worden afgeleverd. Daarom zijn alle zendingen, met uitzondering van de internationale luchtzendingen, gratis verzekerd op basis van aansprakelijkheid tot € 450,- (max. € 4.500,- per gebeurtenis). 

Mocht u deze dekking onvoldoende vinden, dan kan u zich bij JBM tegen de volgende tarieven verder verzekeren:

Basistarief € 10,73
Bij een waarde boven de € 2268 komt er per stap van €453,78 een bedrag van € 1,77 bij

Bel voor meer informatie: 0800-2255526
Vraag onze verkoop naar de voorwaarden.

Verpakking

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat uw zending goed is verpakt. Verpakking is belangrijk om te zorgen dat uw zending heel de bestemming bereikt. Uiteraard gaan we voorzichtig met uw zendingen om, toch hebben we een paar afspraken vastgelegd waaraan de verpakking moet voldoen.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

JBM Pakketdienst

JBM is uw Pakketdienst in Nederland. We maken goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. Daar heeft iedereen baat bij.

Eenmalig of regelmatig verzekeren

JBM is uw koeriersdienst en pakketservice. Het maakt niet uit of u eenmalig een pakket verstuurt, of op regelmatige basis. We bieden u altijd een scherp tarief, een vakkundige aanpak en de beste service.