E-fulfilment is de logistieke kant van de webshop. Een kant die webshophouders vaak uitbesteden aan een gespecialiseerde logistieke partij, zoals JBM. E-fulfilment is het verzamelen van de verkochte producten, het keurig verpakken en het meegeven aan de pakketdienst. Kort samengevat: Pick and Pack.

Wat biedt JBM?

Black Friday heeft het weer bewezen. Online winkelen is groter dan ooit. En alles wat je online bestelt moet snel en in goede conditie thuis worden afgeleverd. JBM regelt het hele e-fulfilment-proces voor jouw webshop. Maar wat doet JBM dan precies? En wat zijn de voorwaarden? Lees snel verder…

Het e-fulfilment-proces

Het fulfilment proces begint bij het plaatsen van de order. En loopt tot de bezorging bij jouw klant en zelfs het verwerken van retourzendingen. Wat is e-fulfilment? E-fulfilment is het volledig afhandelen van alle goederenstromen. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Maar geen nood, want met JBM haal je een gespecialiseerde partner in huis. En kun jij je richten op de inkoop, de marketing en de klantenservice.

Wat is e-fulfilment? E-fulfilment is het volledig afhandelen van alle goederenstromen.

Van jouw wensen tot onze aanbieding

Onze ervaren projectmanager stelt samen met jou een plan op om inzicht te krijgen in jouw wensen. Wil je een briefje bij je bestellingen of een andere verpakking? Dat kan. We denken graag met je mee. Daarnaast kijken we naar de producten en wat past bij jouw onderneming. Met deze informatie kunnen wij de goederen zo over ons magazijn verdelen dat we altijd de meest efficiënte route kunnen lopen. Dat scheelt jou weer geld 

Softwarekoppelingen

Zodra er een online bestelling wordt geplaatst, komt hij via een softwarekoppeling binnen in ons systeem. Wij gaan dan direct aan de slag en maken de order klaar voor verzending. Ondertussen zie jij real-time jouw voorraadpositie. Dit is mogelijk, omdat jouw bestelsysteem is gekoppeld aan dat van ons. Er zijn veel API’s beschikbaar om de overdracht sneller en eenvoudiger te laten verlopen. De kans op vergissingen is hierdoor vrijwel nul.

E-fulfilment draait om pick and pack

Bij e-fulfilment draait het maar om één ding. Aan het einde van de dag moeten alle pakketjes vertrekken naar hun tevreden ontvangers. JBM kan dit voor jou faciliteren. Dan ben je verzekerd van een goede, betrouwbare en snelle bezorging. Dit kan zelfs ‘s nachts. Zodat de producten die tot 17.00 uur worden aangeboden, de volgende dag voor 07.00 uur zijn geleverd.

Voor grote en kleine webshops

Om hoeveel pakketjes het gaat maakt voor ons niet uit. Wij zijn er voor kleine en grote webshops.

Wat doen we met retouren?

Als er retourzendingen binnenkomen dan controleren wij deze op de retourvoorwaarden die we in overleg hebben opgesteld. En registreren we welke en hoeveel producten er retour zijn gestuurd. Deze informatie verwerken we in het systeem zodat de voorraad van jouw webshop weer up to date is.

E-fulfilment uitbesteden?

Wil jij jouw e-fulfilment uitbesteden? Dan biedt JBM jou de meest praktische oplossing. Met duidelijke tarieven. Transparante voorwaarden. En de beste service. Wij bieden scherpe afspraken met onze eigen pakketdienst. Maar uiteraard is verzending met iedere andere pakketdienst ook mogelijk.

Zet de volgende stap

Nu je weet wat e-fulfilment is, is het tijd om de volgende stap te zetten. Maak een vrijblijvende afspraak en ontdek wat het jouw webshop kan opleveren.