Wat is e-fulfilment?

Wat is e-fulfilment?

JBM is uw partner voor allerlei leveringen. We geven u graag wat meer informatie over onze koeriers- en pakketdiensten. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Letterlijk betekent het: “De processen die zich richten op het afhandelen en verwerken van opdrachten die voortkomen uit klantcontact.”

Oftewel het gehele proces van aankoop tot aan bezorging bij de klant. Goederen ontvangen, opslaan, verpakken, verzenden en bezorgen. Wij nemen dat graag voor u uit handen.

Bij JBM Koeriers pakken we uw pakketten in. En we zorgen ervoor dat het pakket zonder scheuren bij de klant bezorgd wordt. Ondertussen heeft u er geen omkijken naar en kunt u andere prioriteiten binnen uw bedrijf oppakken. U houdt tijd over voor andere zaken en behoud toch uw klanten.

Of u nu een groot of een klein bedrijf bent. Veel of weinig pakketten verstuurd. Wij zijn graag uw partner . Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Het proces ziet er als volgt uit:

  1. JBM Koeriers ontvangt eerst uw goederen
  2. Daarna slaan we de goederen op
  3. Vervolgens pakken we de goederen hoe u dat wilt.
  4. En als laatste verzenden de goederen

Bel JBM of stuur een e-mail voor de mogelijkheden en de prijzen voor het uitbesteden van uw e-fulfilment. Omdat iedereen andere wensen heeft, stemmen wij dit graag met u af.