E-fulfilment

Bent u op zoek naar een vaste partner die uw webshop bestellingen opslaat, inpakt en bezorgt? JBM Koeriers neemt het hele e-fulfilment proces voor u uit handen.

E-fullfilment

E-fulfilment

Uw e-fulfilment tot in de puntjes geregeld

Wij tillen uw e-fulfilment naar een hoger niveau. U heeft er geen omkijken naar, want wij zorgen ervoor dat de alles tot in de puntjes geregeld wordt. Met alleen maar tevreden klanten als gevolg.De voorraad van uw webshop kunt u zonder opzegtermijn in onze loods opslaan. U huurt heel flexibel ruimte voor uw goederen. De voorraad bewaren wij droog, warm, beveiligd en verzekerd.

Uw webshop bestellingen pakken we zorgvuldig in. Precies zoals u het wenst. Bijvoorbeeld met uw eigen verpakkingsmateriaal. Met uw pakbon. In vloeipapier. Met een persoonlijk briefje. Noem maar op!

Met onze eigen (internationale) pakketdienst bent u verzekerd van een goede, betrouwbare en snelle bezorging van uw orders. Uiteraard kunnen uw klanten hun pakketje volgen via track and trace.

De voordelen van de e-fulfilment service van JBM

online aanmelden JBM

Webshopkoppelingen

Wij hebben koppelingen beschikbaar voor alle grote e-commerce platformen. Zo verzendt u geautomatiseerd uw bestellingen.

Zorgvuldig met uw zending

Geen beperkingen

Het maakt ons niet uit hoeveel pakketjes u dagelijks verstuurt. Wij zijn er voor grote en kleine bedrijven.

Track and trace voor uw zending

Van A tot Z geregeld

We nemen u alles uit handen. Van opslag en order picken, tot inpakken en verzenden.

Gratis verzekerd bij JBM

Aanvullende diensten

Wij kunnen ook afrekenen, bijzondere leveringen verzorgen, hands-on services uitvoeren, verpakkingen leveren en retouren verwerken.

Veelgestelde vragen

Uw e-fulfilment, onze zorg

JBM is uw partner voor e-fulfilment. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

E-fullfilment is de logistieke kant van de webshop. Een kant die webshophouders vaak uitbesteden aan een gespecialiseerde logistieke partij, zoals JBM. E-fulfilment is het volledig afhandelen van alle goederenstromen. Het verzamelen van de verkochte producten, het keurig verpakken en het meegeven aan de pakketdienst. JBM doet dit graag voor u.

Om hoeveel pakketjes het gaat maakt voor JBM niet uit. Wij zijn er voor kleine en grote webshops.

Ja, JBM verwerkt ook de retouren van uw webshop. Als er retourzendingen binnenkomen dan controleren wij deze op de retourvoorwaarden die we in overleg hebben opgesteld. En registreren we welke en hoeveel producten er retour zijn gestuurd. Deze informatie verwerken we in het systeem zodat de voorraad van uw webshop weer up to date is.

Bel JBM of stuur ons e-mail voor de mogelijkheden en de prijzen voor het uitbesteden van uw e-fulfilment-proces. Omdat iedere webshop anders is stellen we samen een plan op om inzicht te krijgen in uw wensen.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?