Pakketdienst

Met onze pakketdienst halen we uw pakket vandaag op en bezorgen we het de volgende werkdag netjes bij de ontvanger.

Pakketdienst

Pakketdienst

Snel en netjes afgeleverd

De bezorger van JBM haalt uw pakketten op en levert ze de volgende werkdag af. Ook op zaterdag. Hiernaast kunnen we ook vóór 12:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Wij bezorgen uw pakketten al vanaf €4,16 per stuk. De prijzen hangen af van het aantal pakketten dat u jaarlijks verzendt. JBM biedt fantastische service tegen een scherpe prijs.

De voordelen van de pakketdienst van JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw pakketten eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Bezorgzekerheid

Wij bezorgen uw pakketten met de grootst mogelijke zekerheid. Dit kan ook bij de buren of tijdens het tweede aflevermoment.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig het pakket.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

Uw zending verzekeren wij standaard gratis tot €450,-. Met een maximum van €4.500,- per gebeurtenis.

Veelgestelde vragen

Lees meer over onze pakketdienst

JBM is uw partner voor pakketbezorging. We geven u graag wat meer informatie over onze betrouwbare pakketdienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Onze bezorger haalt uw pakketten op en levert ze de volgende werkdag af. Ook op zaterdag. Daarnaast kunnen we ook vóór 12.:00 uur, vóór 11:00 uur of vóór 8:00 uur afleveren.

Ja, we halen uw pakketten ook op.

Eerst meldt u eenvoudig uw pakketten aan in onze webshop, vervolgens gaan wij deze bij u ophalen. Nog geen account? Dat vraagt u hier aan.

Het tarief van de pakketdienst hangt af van de afstand en de afleverplek. Onderstaande prijzen geven u vast een idee van onze tarieven:

  • Brievenbuspakketje  vanaf €4,16
  • Pakketten van 0-10 kg vanaf €6,96
  • Pakketten van 10-30 kg vanaf €10,53

Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk.

  • Per opdracht zijn meerdere ophaal- en afleveradressen mogelijk.
  • Wij bezorgen uw pakket de volgende dag als u uw pakket voor 12:00 uur aanmeld en klaarzet. Afwijkende tijden zijn mogelijk in overleg met onze planning.
  • Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van de pakketdienst.
  • Maximaal gewicht per collo is 30 kg.
  • De maximale gordelomvang is 6 meter, waarbij de langste zijde niet meer is dan 3 meter.
  • De gordelomvang berekent u als volgt: 1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw zending om, maar de verpakking van uw zending moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hier de afspraken.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Ja, alle zendingen verzekeren we standaard tot €450,00 op basis van aansprakelijkheid van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen