Innight

Bent u op zoek naar een partner die uw zendingen innight aflevert? Onze koeriers leveren uw pakketten binnen Nederland op werkdagen ’s nachts af.

Innight

Innight

Geleverd terwijl u slaapt

Onze koerier haalt uw zending op en levert hem op werkdagen ’s nachts af. Omdat dit vaak op onbemande locaties gebeurt bezorgen wij zendingen in afgesloten boxen of in een apart deel van uw gebouw. We scannen alle zendingen regelmatig zodat u met uw track and trace code altijd weet waar uw pakket is.

Wij leveren uw interne post en dossiers af bij verschillende bedrijfsvestigingen, we bezorgen onderdelen naar uw dealers en als het nodig is zelfs tot in de bestelauto van uw monteurs. Dit alles terwijl u slaapt.

De voordelen van de innight service van JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Altijd zorgvuldig

Onze koeriers zijn ongelooflijk voorzichtig met uw zending. Door onze vakkundige aanpak leveren wij de beste service.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig de zending.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

Uw zending verzekeren wij standaard gratis tot €450,-. Met een maximum van €4.500,- per gebeurtenis.

Veelgestelde vragen

Lees meer over onze innight service

JBM is uw partner voor nachtelijke leveringen. We geven u graag wat meer informatie over onze innight dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Op werkdagen haalt onze koerier uw zending op en levert het de komende nacht af.

Het tarief voor nachtdistributie hangt af van de afstand en de afleverplek. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de rit kost. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk.

  • De dienstverlening geldt voor geheel Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.
  • De standaard dienstverlening voeren we uit van maandag tot en met vrijdag. Zendingen die u aanbiedt op donderdag, uitleveren in de nacht van donderdag op vrijdag.
  • Wij voeren onze innight service uit in samenwerking met onze partner HPD.
  • Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van de dienst innight.

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw zending om, maar de verpakking van uw zending moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hier de afspraken.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Ja, alle zendingen verzekeren we standaard tot €450,00 op basis van aansprakelijkheid van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?