Aangetekende post

Bent u op zoek naar een partner voor uw aangetekende post? JBM haalt uw aangetekende post op en bezorgt het de volgende werkdag vóór 17:00 uur in heel Nederland.

Mail Aangetekend

Aangetekende post

Brieven versturen met uw eigen vertrouwde koerier

Wij halen uw aangetekende post op en bezorgen ze de volgende werkdag vóór 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland. Is de ontvanger niet thuis? Dan is een tweede afleverpoging op afspraak bij de prijs inbegrepen.

JBM heeft een landelijke dekking. U verzendt uw aangetekende post via uw eigen vertrouwde koerier in Nederland. Zo heeft u voor al uw zendingen één partij. Met één factuur en één track & trace omgeving.

De voordelen van aangetekende post versturen met JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw aangetekende post eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Persoonlijk afgeleverd

Wij leveren uw aangetekende brief of pakket gegarandeerd persoonlijk af.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig de zending.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

Uw zending verzekeren wij standaard gratis tot €450,-. Met een maximum van €4.500,- per gebeurtenis.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over aangetekende post versturen

JBM is uw partner voor het versturen van aangetekende brieven en pakketten. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Wij halen uw aangetekende post op en bezorgen ze de volgende werkdag altijd tussen 08:00 en 17:00 uur op het opgegeven afleveradres in Nederland.

Is de ontvanger niet thuis? Dan is een tweede afleverpoging op afspraak bij de prijs inbegrepen.

Het aangetekend versturen van post is gebaseerd op een prijs per stuk. Bel of mail ons voor prijzen en beschikbaarheid. Wij rekenen graag voor u uit wat de aangetekende levering kost. Bij regelmatig terugkerende bestemmingen zijn speciale prijzen mogelijk.

  • De zending dient u voor 11:00 uur te hebben aangemeld en voor 12:00 uur te hebben klaargezet. Afwijkende tijden zijn mogelijk in overleg met onze planning.
  • Maximaal 500 gram per zending.
  • We leveren de volgende werkdag tussen 08:00 en 17:00 af. En uiterlijk een werkdag later. Eventuele service-failures worden binnen dezelfde dienst opgelost.
  • Geef bij het boeken van de aangetekende levering duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van de dienst aangetekende post.

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw zending om, maar de verpakking van uw zending moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hier de afspraken.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Ja, alle zendingen verzekeren we standaard tot €450,00 op basis van aansprakelijkheid van de Algemene Voorwaarden voor Koeriersdiensten (maximaal € 4.500 per gebeurtenis).

Heeft uw zending een hogere waarde en wilt u deze verzekeren? Neem dan contact op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen