Internationale pakketdienst

JBM werkt samen met verschillende netwerken om zo de beste oplossing te kunnen bieden.Naast de varianten Economy en Express, kunnen we op veel bestemming ook voor 12u of nog eerder leveren. We denken graag met u mee.

Internationale pakketdienst

Internationale pakketdienst

Snel geleverd in het buitenland

Onze internationale pakketdienst bezorgt uw zending binnen Europa, de Verenigde Staten en in andere delen van de wereld. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij de volgende ochtend al in het buitenland uw zending leveren.

Bij JBM Koeriers maakt het niet uit of uw zending eenmalig of regelmatig is. We maken vooraf goede afspraken zodat we perfect kunnen samenwerken. Onze koeriers verzenden uw pakketten wereldwijd tegen transparante tarieven. Zonder minimumbedrag.

De voordelen van onze Internationale pakketdienst

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Koppelingen

Heeft u meerdere zendingen per dag? Dan is een koppeling wellicht interessant. Wij hebben standaard API’s en een REST api. 

Zorgvuldig met uw zending

Altijd zorgvuldig

Onze koeriers zijn ongelooflijk voorzichtig met uw internationale zending. Uw kwetsbare pakketten sorteren we handmatig.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig de zending.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

We verzekeren uw internationale zending gratis op basis van aansprakelijkheid. Kijk in onze voorwaarden voor meer informatie.

Veelgestelde vragen

Meer over onze internationale pakketdienst

JBM is uw partner voor internationale pakketten. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

in onze webshop heeft u de keuze voor de dienst economy of internationaal. Vervolgens kunt u bij het aflevertijd aangeven wat uw wensen zijn. Komt u er niet uit, neem dan contact op met de planning.

Over het algemeen houden we een maximale gordelomvang aan van 266cm, max langste lengte 121cm, werkelijk gewicht max 30kg. Omdat dit afhankelijk is van het netwerk waarmee we versturen, is het verstandig bij twijfel contact op te nemen met onze planning.

Voor internationaal vervoer gelden de CMR-voorwaarden.

De kosten worden bepaald op 3 factoren: bestemming, soort dienst en het betalend gewicht.

Let op: van het volumegewicht en het werkelijk gewicht telt de hoogste als het betalend gewicht.

Volumegewicht wordt gebruikt om goederen met een grote maatvoering in relatie tot hun gewicht eerlijk te kunnen beprijzen. De formule om het volumegewicht te berekenen is voor luchtvracht: (lengte x breedte x hoogte) / 4000, voor wegvervoer wordt de formule (lengte x breedte x hoogte) / 6000 aangehouden. In alle gevallen is de hoogste uitkomst het betalend gewicht. Volumegewicht berekening vindt voornamelijk plaats bij internationale economy- en expresszendingen.

Uiteraard gaan we zorgvuldig met uw zending om, maar de verpakking van uw zending moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen. Bekijk hier de afspraken.

Mocht uw zending toch beschadigd raken tijdens het transport, dan kunt u altijd een claim indienen. Let op: op basis van de kwaliteit van de verpakking kan de verzekeraar uw claim afwijzen.

Helaas. Omdat zendingen onderweg meerdere keren worden samengevoegd en dan weer los van elkaar verder gaan, zijn er om veiligheidsredenen producten die niet vervoerd mogen worden, danwel onder restricties. Bijvoorbeeld Gevaarlijke goederen (ADR), Droogijs en Lithium batterijen.

Tot slot zijn er producten die door bepaalde bestemmingslanden worden uitgesloten, bijvoorbeeld  etenswaren. Mochten hier vragen over zijn, neem dan kontakt op met onze planning.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?