Pharma logistics

JBM verzorgt al meer dan 40 jaar veilige logistieke diensten aan laboratoria en ziekenhuizen in Nederland en België.

Pharma logistics

Pharma logistics

Farmaceutisch transport op de juiste temperatuur

JBM is uw partner voor pharma logistics in Nederland en België. Onze speciaal opgeleide chauffeurs leveren dagelijks uw kwetsbare en kostbare farmaceutische producten veilig en betrouwbaar af. Op de juiste temperatuur.Wij bieden u aansluiting op ons geconditioneerd netwerk. Tijdens het gehele transport heeft u online inzicht in uw zending.

Wij werken geheel volgens de GDP-richtlijnen (GDP-compliant) en zijn wij ISO gecertificeerd. Verder voldoen onze transportmiddelen aan de eisen die wettelijk worden gesteld. Wij zijn graag uw partner voor uw pharma logistics.

De voordelen van pharma logistics bij JBM

online aanmelden JBM

Online aanmelden

U meldt uw zending eenvoudig aan in onze webshop. Hier heeft u realtime inzicht in de status van uw zendingen.

Zorgvuldig met uw zending

Altijd zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw farmaceutische producten. Wij verrichten de werkzaamheden geheel volgens de GDP-richtlijnen.

Track and trace voor uw zending

Track and trace

Met de track and trace code die wij aanbieden volgen u én uw ontvanger eenvoudig de zending.

Gratis verzekerd bij JBM

Gratis verzekerd

Uw zending verzekeren wij standaard gratis tot €450,-. Met een maximum van €4.500,- per gebeurtenis.

Veelgestelde vragen

Meer informatie over pharma logistics

JBM is uw partner voor pharma logistics. We geven u graag wat meer informatie over deze dienst. Heeft u een vraag die er niet bij staat? Neem gerust contact met ons op.

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen voor pharma logistics. Wij bieden speciale tarieven voor regelmatig terugkerende bestemmingen.

Het transport van farmaceutische producten gaat bij JBM Koeriers geheel temperatuur gecontroleerd. De voertuigen beschikken over een speciaal ingericht koelsysteem, waardoor de kwaliteit van de pharma-producten wordt gewaarborgd.

Wij vervoeren uw producten in een temperatuurrange die past bij uw producten. Bijvoorbeeld tussen de 2 en 8 graden, 8 en 15 graden, maximaal 20 graden of diepgevroren.

Via een speciale logger houden wij gedurende het transport het temperatuurverloop bij. Dit rapport leveren we op verzoek elektronisch aan.

  • De dienstverlening geldt voor geheel Nederland en België.
  • Per opdracht zijn meerdere ophaal- en afleveradressen mogelijk.
  • Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat u gebruik wilt maken van de dienst pharma logistics.

Dit biedt JBM ook aan

JBM is een koerier- en pakketdienst. Sinds 1977 bezorgen wij (inter)nationale zendingen vanaf ons hoofdkantoor in Zoeterwoude, vlakbij Leiden. Dankzij goede samenwerkingen kunnen we overal in Nederland snelle aanrijtijden garanderen. Bent u benieuwd naar wat wij nog meer doen? Bekijk al onze koerier- en pakketdiensten.

Interessante artikelen

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?