Pharma Logistics

Op zoek naar een partner voor uw Pharma Logistics?

Farmaceutisch transport

Met Pharma logistics weet JBM als geen ander hoe je moet omgaan met farmaceutische producten. Al meer dan 40 jaar leveren wij voor laboratoria en ziekenhuizen snelle en veilige logistieke diensten. Dit doen we in Nederland en België. Onze speciaal opgeleide chauffeurs leveren de kwetsbare en kostbare producten veilig en betrouwbaar af.

Goede afspraken

JBM is uw partner voor Pharma Logistics in Nederland en België. We maken goede afspraken, zodat we perfect kunnen samenwerken. En u heeft altijd online inzicht in uw transport. Inclusief de temperatuur van uw zending gedurende het gehele traject.

Wij gaan graag met u in gesprek

Wilt u meer informatie over farmaceutisch vervoer of wilt u direct een offerte? Neem contact met ons op.

DAAROM KIEST U VOOR JBM

express-koerier

Online aanmelden

U meldt uw farmaceutische bestelling eenvoudig aan in onze webshop. Hier krijgt u ook een realtime inzicht in de status en temperaturen van uw zendingen.

zorgvuldig

Zorgvuldig

Wij zijn ongelooflijk voorzichtig met uw zending. Wij verrichten de werkzaamheden geheel volgens de GDP-richtlijnen.

track-and-trace

Track & Trace

We bieden Track & Trace voor u én uw ontvanger.

verzekerd

Gratis verzekerd

We verzekeren uw zending gratis tot € 450,- (max. € 4.500,- per gebeurtenis).

kosten pharma logistics jbm

Wat zijn de kosten van Pharma Logistics?

Bel ons of stuur een e-mail voor de beschikbaarheid en de prijzen. Wij bieden speciale tarieven voor regelmatig terugkerende bestemmingen.

  • Géén verborgen kosten
  • Alle tarieven exclusief BTW, ophaalbijdrage en brandstoftoeslag
richtlijnen pharma logistics jbm

Wij werken volgens de richtlijnen

Wij werken geheel volgens de GDP-richtlijnen (GDP-compliant). Hiernaast zijn wij ISO gecertificeerd. Ook onze transportmiddelen voldoen aan de eisen die wettelijk worden gesteld. Wij bieden u aansluiting op ons geconditioneerd netwerk. We bezorgen dagelijks op elke gewenste locatie in Nederland en België.

temperatuur

Temperatuur gecontroleerd transport

Het transport van farmaceutische producten gaat bij JBM Koeriers geheel temperatuur gecontroleerd. De voertuigen beschikken over een speciaal ingericht koelsysteem, waardoor de kwaliteit van de pharma-producten wordt gewaarborgd. Wij vervoeren uw producten in een temperatuurrange die past bij uw producten. 2-8 graden, 8-15 graden, maximaal 20 graden of diepgevroren. Wij houden via een speciale logger gedurende het transport het temperatuurverloop bij. Dit rapport leveren we op verzoek elektronisch aan.

voorwaarden pharma logistics jbm

Wat zijn de voorwaarden?

Per opdracht zijn meerdere ophaal- en afleveradressen mogelijk. Geef bij het boeken van de zending duidelijk aan dat de gewenste dienst “Koelvervoer” is. Vraag aan onze planning wat de aanvullende voorwaarden zijn.

Offerte aanvragen

Zet dan nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan. Of meld direct uw medische zending aan via onze webshop.

Liever eerst even bellen? 088 112 0000