E-fulfilment uitbesteden

E-fulfilment uitbesteden

Online kopen en verkopen is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Sterker nog, we shoppen meer on- dan offline.  De vraag naar e-fulfilment is daardoor sterk gestegen, bij JBM Koeriers merken we dit ook. JBM kan het hele e-fulfilment proces van uw webshop regelen. Maar wat komt hier allemaal bij kijken? En wat zijn de voorwaarden? Die vragen beantwoorden we voor u in dit artikel.

E-fulfilment

E-fulfilment is de logistieke kant van de webshop. Een kant die webshophouders vaak uitbesteden aan een gespecialiseerde logistieke partij. Maar wat houdt de term e-fulfilment in? Simpel gezegd het volledig afhandelen van alle goederenstromen. Het verzamelen van de verkochte producten, het keurig verpakken en het meegeven aan de pakketdienst.

De voordelen van e-fulfilment

  • Al snel ben je zo’n 40% tot 50% van de werktijd bezig met het inpakken, verzenden en retour nemen van zendingen. Door dit te laten doen door een vaste partij houd je veel meer tijd over voor andere werkzaamheden zoals marketing en productontwikkeling.
  • U hoeft geen kennis te hebben van logistieke processen. Die kennis hebben wij en zetten we voor u in.
  • U krijgt een gratis sparringpartner. We denken graag mee hoe we uw shop nog meer kunnen laten groeien.

Het proces van e-fulfilment

Het e-fulfilment proces bestaat uit een aantal vaste stappen. Nadat u uw goederen aan ons heeft overhandigd, bewaren we uw voorraad droog, warm, verzekerd en beveiligd. Wanneer er een bestelling binnenkomt pakken we die zorgvuldig in. Precies zoals u dat wilt, eventueel met uw eigen verpakkingsmateriaal, een boodschap etc. Daarna verzenden uw pakketten met onze eigen pakketdienst. U bent verzekerd van een goede, betrouwbare en snelle bezorging. Maar u kunt uw goederen ook vervoeren met een eigen vervoerder. 

Retourzendingen

Het kan natuurlijk voorkomen dat de ontvanger een pakket retour stuurt. JBM kan ook de retouren verwerken van uw webshop. Als er een retourzending binnenkomt dan controleren we die op de door u opgegeven retourvoorwaarden. En we registreren hoeveel producten er retour zijn gestuurd. Uiteraard verwerken we deze informatie ook in de systemen zodat uw voorraad altijd u-to-date blijft.

Webshopkoppelingen

Om de samenwerking zo efficiënt mogelijk te laten verlopen bieden wij verschillende webshopkoppelingen aan. Deze koppelingen zijn mogelijk met webshops, bedrijfssoftware of via verzendplatforms. Via de webportal kunt u zendingen aanmelden en volgen. Voor verzenders met meerdere zendingen hebben we standaard-koppelingen.

E-fulfilment uitbesteden

Wilt u uw e-fulfilment uitbesteden? JBM biedt u de meest praktische oplossing. Met duidelijke tarieven. Transparante voorwaarden. En natuurlijk de beste service. Zet vandaag nog de volgende stap. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat het jouw webshop kan opleveren.

Interessant artikel? Deel het met uw netwerk!

LinkedIn
Email
WhatsApp

Meer nieuws

Een vaste fulfilmentpartner
Nieuws

Een vaste fulfilmentpartner

Wij zijn de vaste fulfilmentpartner van Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). SBB erkent in opdracht van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap stagebedrijven voor het

LEES MEER »

Offerte op maat

Vul het onderstaande formulier in

Zet nu de volgende stap en vraag een offerte op maat aan.

Wat is de afmeting van een collo in cm?