Verras uw relaties met een prachtig geschenk. Iets wat perfect past bij uw bedrijf. En waar uw relatie ook echt iets aan heeft. Zo creëert u meerwaarde en blijft u als bedrijf top of mind bij uw klant. Relatiegeschenken versturen is leuk om te doen en het zorgt voor leuke reacties. En misschien wel een hernieuwde kennismaking met een uit het oog verloren relatie.

Wij zorgen voor de logistiek

JBM is een logistiek dienstverlener. Het is ons doel om u de rompslomp rondom inpakken, verzenden en bezorgen volledig uit handen te nemen. U levert ons de relatiegeschenken én de adressenlijst aan en wij regelen de rest. Keurig op tijd en precies zoals afgesproken.

Onze dienstverlening

We kunnen u de verzending uit handen nemen:

  • Ophalen van uw pakketten
  • Bezorgen bij uw relaties, in binnen- en buitenland

We kunnen ook het hele logistieke proces uit handen nemen:

  • Ophalen van de producten
  • Inpakken van de pakketten
  • Verzendklaar maken
  • Op- en overslag van uw pakketten
  • Bezorgen bij uw relaties, in binnen- en buitenland

Kerstpakketten versturen

Rond de kerst verwachten veel klanten, relaties en personeelsleden een extraatje. Het liefst een kerstpakket. Of natuurlijk een dikke bonus, maar dat is wat kostbaar. Een kerstpakket moet een mooi cadeau zijn. Een mooi cadeau dat mooi verpakt is en keurig wordt aangeboden. En voor dat laatste belt u ons. Wij zorgen ervoor dat uw kerstpakket een echt visitekaartje wordt.

Valentijnspakketten versturen

Een ander mooi moment om op in te haken is Valentijnsdag. Geef uw klanten of collega’s iets moois om van te genieten. Ook hier zorgen wij weer voor een keurige distributie.

Vaderdag en Moederdag

Vaderdag en Moederdag vallen op zondag. Maar dat is voor ons geen probleem. Wij bezorgen uw relatiegeschenken ook gewoon op zondag. Zo valt uw pakket extra op.

Wilt u meer weten over het verzenden van relatiegeschenken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.